Madlavningskursus Villa Fabio

Kommentarer fra rejsedeltagere der deltog i madlavningskurset i april måned:

Hvad synes du om Villa Fabio og byen Lari:
Villa Fabio var hyggeligt, rent, pænt og velholdt. Meget tilfreds med
lejligheden jeg boede i. Lari er en stille og rolig by og absolut ikke præget af turisme – skønt

Hvad synes du om området som I traf bekendtskab med?
Alt var meget autentisk

Hvad synes du om madlavningsdelen?
Super undervisere med masser at tålmodighed. Dejligt med opdeling i
to grupper så alle kunne deltage og følge med. Blev introduceret til rigtig mange opskrifter, men der var
bestemt en rød tråd i det hele – fik indtrykket at der var tænkt over sammensætningen af opskrifterne. Det
var dog nogle krævende dage – ikke mindst for underviserne.

Hvad synes du om de andre ture/udflugter?
Alle turene var spændende både de lokale i Lari by og dem vi kørte
til – jeg ville ikke have undværet nogen af dem.

Hvad synes du om medarbejderne på Villa Fabio?
Utrolig imødekommende, rare og venlige – de ville gøre alt for
os. Sarena var selvfølgelig bedst til engelsk – som lovet – men både mor og far kunne bestemt gøre sig
forståelige på engelsk, og ellers blev der brugt fagter og italienske gloser. Sproget var aldrig et problem.

Hvordan synes du prisen er i forhold til indholdet af turen?
Rimelig – synes jeg fik meget for pengene.

Generelt:
Havde en helt fantastisk uge på Villa Fabio i Lari i ægte Toskanskstil, sammen med 9 andre deltagere som
jeg ikke kendte på forhånd. Vi var der alle af samme grund – lystentil at lære at lave skøn italiensk mad.
Vi havde de sødeste og tålmodigste undervisere i mor Tatiana, datter Serena og veninden Nina, som
sørgede for at lære os at bage brød og kager, lave diverse pasta, forretter, hovedretter og desserter.
Far Fabio assisterede med diverse og var vært for en aften med vin- og ostesmagning.
Vi var også på flere udflugter både lokalt i Lari og i omegnen – f.eks. på markedet i Livorno
og besøg på en vingård.
En meget oplevelsesrig uge som har givet mig et unikt indblik i det toskanske
køkken

Tilbage til Villa Fabio