Privatlivspolitik

Datasikkerhed er vigtig for os

Det er vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit privatliv. Det gælder både når du som kunde lejer en feriebolig gennem os, eller hvis du er leverandør til eller partner med os.

Det er vores mål at behandle dine persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt, så du kan føle dig tryg ved at bruge vores services.Vi har høje etiske standarder og har fastsat strenge interne procedurer, der sikrer, at vi behandler dine persondata på bedst mulige vis. I vores privatlivspolitik kan du læse vilkårene for behandlingen af dine persondata og de rettigheder, du har i forbindelse med brug af vores hjemmeside.

 

Hvad er persondata

Persondata kan være mange ting.
Det kan være navn, adresse og telefonnummer. Det kan også være et billede eller en IP-adresse.
Persondata er alle former for information, som kan bruges til at identificere en person. Det er derfor ikke kun den enkelte oplysning, der afgør om noget kan kaldes persondata.
Hvis flere persondata tilsammen ikke kan identificere en person, men tilsammen kan, har de karakter af persondata.

 

Vi behandler følgende oplysninger om dig

Kunder og kontaktpersoner
Vi behandler de oplysninger, der er nødvendige for at opfylde kontrakten med kunden, forestået som udlejning af ferieboliger i Toscana. Vi behandler således følgende såkaldte almindelige personoplysninger om kunder, idet personoplysninger er modtaget fra kunderne selv 

  1. Navn
  2. Antal personer
  3. Adresser
  4. Telefonnumre
  5. E-mails
  6. Korrespondance
  7. Bankoplysninger

Samarbejdspartnere/leverandører og kontaktpersoner hos disse
Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om samarbejdspartnere/leverandører og kontaktpersoner hos disse, idet personoplysninger er modtaget fra samarbejdspartnerne/leverandørerne selv eller fra forskellige kontaktpersoner hos disse:

  1. Samme kontaktoplysninger som for kunder og kontaktpersoner hos disse samt
  2. Firmanavn
  3. CVR nummer
  4. Mødenotater
  5. Oplysninger om køb og øvrige henvendelser mellem Toscana Vacanze og samarbejdspartnere/leverandører vedrørende deres kontraktforhold og samarbejde.

Besøgende på vores hjemmeside
Når du besøger vores hjemmeside, registrer vi, hvilke sider du har kigget på og hvornår, hvilken browser du bruger, og hvilken IP-adresse du har samt øvrige cookie-data. Oplysningerne anvendes i forbindelse med afvikling af driften af hjemmesiden samt til udarbejdelse af statistik, som blandt andet kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies nedenfor.

Personfølsomme oplysninger
Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger

 

Hvad sender vi til udlejerne i Toscana?

Når vi på vegne af vore kunder sender en forespørgsel eller booking til udlejerne i Toscana sender vi følgende oplysninger:

  1. Navn på lejer
  2. Antal personer
  3. Telefonnummer

Vi sender dem per mail der ikke er krypteret.

 

Formål og retsgrundlag for behandlingen

Formålet og retsgrundlaget for behandling af ovennævnte oplysninger er følgende:

Kunder og kontaktpersoner hos disse
Løbende administration af oplysninger om kunder, herunder potentielle og tidligere kunder, i forhold til salg, optimering, videreudvikling, levering og drift af udlejning af ferieboliger i Toscana, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b om nødvendig behandling for at opfylde en kontrakt og indgåelse af kontrakter samt artikel 6, stk. 1, litra f om legitim interesse, hvor Toscana Vacanzes legitime interesse er at kunne betjene sine kunder og modtage leverancer fra leverandører/samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnere/leverandører og kontaktpersoner hos disse
Løbende administration af aftaler og indgåelse af aftaler med samarbejdspartnere/leverandører, herunder nuværende og tidligere samarbejdspartnere/leverandører, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b om nødvendig behandling for at opfylde en kontrakt og indgåelse af kontrakter samt artikel 6, stk. 1, litra f om legitim interesse, hvor Toscana Vacanzes  legitime interesse er at kunne modtage leverancer fra samarbejdspartnere/leverandører.

Besøgende på hjemmesiden
Analyse/statistik for og optimering af hjemmeside, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f om legitim interesse, hvor Toscana Vacanzes legitime interesse er at optimere hjemmesiden.

 

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

Vi er forpligtet til at beskytte dine persondata. Både fordi det følger af lovgivningen, men også fordi vores egne interne, etiske regler kræver, at vi passer godt på dine persondata.

Vi benytter derfor relevante og forsvarlige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at der ikke skabes uautoriseret adgang til de persondata, vi opbevarer. Formålet hermed er at sikre, at persondataene ikke anvendes, ødelægges, ændres, offentliggøres eller på anden måde misbruges. Data opbevares ikke krypteret.

Vi samarbejder med en række partnere, der udfører opgaver for os. Med alle disse partnere er der i overensstemmelse med Persondataforordningen lavet en såkaldt ”Databehandleraftale”, der sikrer, at disse partnere også håndterer persondata forsvarligt. Disse samarbejds partnere udfører opgaver for Toscana Vacanze Aps, der er en del af den daglige drift.

 

Hvor lang tid gemmer vi dine oplysninger?

Personoplysningerne bliver registret hos Toscana Vacanze Aps og opbevares i fem år. Derefter slettes oplysningerne med mindre der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at Toscana Vacanze Aps har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere

Dine rettigheder til at gøre indsigelse
Som registreret hos Toscana Vacanze Aps har man altid ret til

  • at gøre indsigelse mod registreringen
  • at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret.
  • at få oplysninger rettet, hvis de er forkerte eller ufuldstændige
  • at få oplysningerne slettet
  • at få oplysninger overført til tredjepart (Dataportabililitet)

 Henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail info@toscana-vacanze.dk 

 

Cookies

På vores website anvender vi cookies for at optimere websitet og funktionaliteten med henblik på gøre besøget for dig så enkelt og nemt som muligt
Du kan til enhver tid undgå cookies eller slette dem fra din computer, hvordan du gør, afhænger af din browser. 
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

 Google AdWords

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

 

Dataansvarlig

Den Dataansvarlige hos Toscana Vacanze er Carsten Møller, der kan kontaktes på info@toscana-vacanze.dk

 

Klagemuligheder

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at dine persondata behandles betryggende og at dine rettigheder beskyttes optimalt og vi gennemgår regelmæssigt vores procedurer og håndteringen af persondata.
Hvis du mod forventning mener, at vi ikke behandler din henvendelse og dine rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, beder vi dig kontakte os, gerne pr. email med teksten ”klage” i emnefeltet.
Du kan skrive til os på info@toscana-vacanze.dk   

Hvis du mener, at vi ikke behandler din henvendelse og dine rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, kan du klage til Datatilsynet via:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00

 

Risikoen og ansvarsfraskrivelse

Den største fare for misbrug af persondata skyldes menneskers egen ageren.
Det er både op til den enkelte person at passe godt på sine egne persondata (bl.a. aldrig oplyse passwords til andre), ligesom det er op til vores virksomhed at tage højde for menneskelig indblanding.
Selvom vi har foretaget ovennævnte tiltag for at begrænse risici ved behandlingen af persondata, kan det ikke udgøre en 100% sikkerhed for, at der ikke sker utilsigtede hændelser.
Vi fraskriver os derfor ethvert tab som følge af utilsigtede hændelser relateret til vores brug og behandling af dine persondata i det omfang, vi kan gøre det i medfør af gældende lovgivning.

Vi kan således ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, som opstår relateret til brug af vores virksomhed, vores produkter og ydelser, vores hjemmeside, systemer, apps og anden software i det omfang, vi kan gøre det i medfør af gældende lovgivning.

Vi anbefaler, at du også selv iværksætter tiltag til sikring af dine persondata.Det kan du gøre blandt andet ved at lukke din browser efter brug, ved at logge ud af alle konti efter brug, ved at installere antivirus- antimalware- og anden software, der kan forbedre sikkerheden på din computer.  

Vi anbefaler, at du løbende opdaterer software, de apps du bruger, din computer og mobile devices og aldrig oplyser dit password til andre.  

 

Underretning

Som nævnt har vi foretaget en lang række tiltag for at sikre behandlingen af dine persondata.
Skulle vores IT-systemer og andre sikkerhedsforanstaltninger alligevel blive kompromitteret, vil vi give dig besked uden unødig forsinkelse, hvis kompromitteringen indebærer en høj risiko for dine rettigheder og frihedsrettigheder.

 

Links til andre serviceudbydere

På vores hjemmeside kan der være links til andre hjemmesider, som ikke tilhører vores firma.
Vi er ikke ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider og vores persondatapolitik gælder ikke for disse virksomheders hjemmesider.

 

Lisbjerg 25.maj 2018