Albergo la Baita

FRA
750 DKK
/
TIL
750 DKK
Bestil værelse/pakketilbud Forespørg på B&B
antal boliger

16 boliger

antal personer

- 32 pers

størrelse af pool

Albergo la Baita

STRESS - INGEN ADGANG!

Albergo La Baita er en hyggelig lille pension med 16 værelser. La Baita ligger i den skønne gamle by Corfino (800 m.), der har mange flotte restaurerede middelalderhuse. Når man ankommer til La Baita så vil man opleve at skuldrene automatisk sænkes, hjertet slår roligere og der falder en dejlig ro over en. Der er en ganske speciel stemning i det gamle hotel. Man kan sidde i den smukke have og læse en god bog, snakke med gode venner eller folk man ikke kender - eller bare sidde og nyde det at være til. Har man lyst laver værten, Roberto gerne en kop kaffe, ellers skænker et glas vin. Og når det så bliver aften kan man nyde en god middag i restauranten.  Det bliver altså ikke meget bedre!

 

 

Byen Corfino

At bo i Corfino og på Albergo la Baita er en meget unik oplevelse. Den lillle bjerglandsby ligger for enden af en lang dal i en højde af 800 m. Det giver for det første en formidabel udsigt ud over området. Og for det andet hersker en speciel rolig og afslappet og ”laid back” stemning både i byen og på hotellet. Og når der så samtidigt er en pragtfuld natur lige udenfor, så er det ganske enkelt umuligt at være stresset der. Et ophold på Albergo la Baita er godt for både sjæl og legeme.

Værelserne

På Albergo La Baita er der 16 værelser.
Alle værelser har wc, bidet og badeværelse med bruser.
På alle værelser er der fjernsyn.

Restaurant

Aftenen kan med fordel tilbringes i restauranten. Roberto der ejer stedet, serverer retterne og kommer gerne med forslag til passende vine. Roberto's kone Mara står i køkkenet og tilbereder de lokale egnsretter fra Garfganana. Men der kan naturligvis også bestilles almindelige Toscanske retter. Og efter middagen kan man jo sætte sig ud i baren og nyde de dejlige, silkebløde og lune Toscanske sommeraftener. 


Udsigten og naturen

Der er en fantastisk udsigt ud over Garfagnana både fra hotellet og fra torvet i Corfino. Og hvis man har lyst ligger der spændenden naturoplevelser og venter på en næsten lige uden for døren. Martina, der er Roberto og Maras datter, kommer meget gerne med forslag til hvor man skal gå hen.

Ture i området

Corfino er et særdeles godt udgangspunkt for vandreture i området. Der er flere vandrestier der starter lige udenfor Albergo la Baita. Bl.a. kan man komme op på Pania di Corfino i ca. 1600 meters højde. En kombination af afslapning på Albergo la Baita og vandreture i den imponerende natur i Garfagnana gør at ens fysiske og psykiske batterier med garanti bliver ladet op.

Generelt

 

Albergo La Baita drives som et lille familieforetagende af Roberto og hans familie. Roberto styrer reservationerne, baren og serverer i den lille restaurant, Roberto's kone Mara står i køkkenet og fremtryller de kulinariske retter fra Garfagnana, Martina(datteren) hjælper til overalt og hjælper gæsterne med praktiske oplysninger og gode råd om området, idet hun taler udmærket engelsk.

 

 

 

 

 

 

Fakta - Albergo la Baita

Fakta - afstande - indkøb:
Købmand 0 km
Supermarket 14 km
Restaurant 0 km - der er restaurant på stedet
Bar 0 km
Castelnuovo di Garfagnana 14 km
Lucca 65 km
Pisa 83 km
Havet 58 km
Nærmeste lufthavn Pisa 83 km - Firenze 125 km
Dansk/tyske grænse 1600 km
Fakta - feriebolig:
Antal lejligheder/værelser 16
Antal boliger - bemærkning 16 dobbeltværelser
Tv Ja
Internet Ja - trådløs i haven og nær baren
Restaurant Ja - forskellige menuer og a la carte
Gårdhave Ja - med borde, stole og lille udendørs bar

Priser 2019- Albergo la Baita

Dobbeltværelse med morgenmad pr. nat for 2 pers.
Uger: Perioder: Pris
23 - 39 01/06 - 28/09 750Udlejningskalender

Farvekoder: Ledig / Optaget

Dobbeltværelse med morgenmad pr. nat for 2 pers.
Uge: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Uge: 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Uge: 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Uge: 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Om Toscana Nord

Alternate Text


I denne del af Toscana ligger Garfagnana dalen, skabt af Serchio floden der gennemskærer dalen omkranset af bjergkæderne Alpi Apuane og Appeninerne.

Garfagnana området er nok en af Toscanas "bedst bevarede hemmeligheder".

Hvis du vil holde ferie i Italien og samtidig opleve det autentiske Toscana, så skal du vælge Garfagnana.

Fra din feriebolig eller villa i det nordlige Toscana, er der heller ikke langt til de spændende byer Lucca og Pisa.

  

Læs mere