Fattoria Benedetta

FRA
895 DKK
/
TIL
5.500 DKK
Bestil værelse/pakketilbud Forespørg på B&B
antal boliger

9 boliger

antal personer

- 2 per værelse pers

størrelse af pool

12 x 6 m

Fattoria Benedetta

Fattoria Benedetta ligger lige midt i hjertet af Chianti Classico vin distriktet, i stille og fredelige omgivelser, omgivet af uendelige rækker af vinstokke, giver en autentisk vingårdsferie stemning. På vingården produceres mange forskellige slags vine, hvoraf nogle har vundet fornemme priser. Udover produktionen af vin, produceres der også oliven olie og grappa. Alt dette kan naturligvis testes og smages på stedet. Gården drives af Benedetta og Piero, hvor Benedetta tager sig af de overnattende gæster, tilbereder og laver maden i restauranten. Piero er 100% vin mand og klarer sammen med hans medhjælpere, arbejdet i marken og processen i vinkælderen.

 

Dobbeltværelser

I foråret 2009 har søskende parret gennemrestaureret et 700 år gammelt stenhus. Det er blevet til 9 dejlige dobbeltværelser .
Dobbeltværelserne er store og udført i bedste kvalitet, med respekt for de gamle byggetraditioner. Der er kun brugt gode materialer og de gamle trælofter og gulve er blevet bevaret. 

Suiter

Der er også 2 suiter på ejendommen

Fælles opholdsrum

Der er også blevet plads til et stort fælles opholdsrum med pejs og bløde sofaer. Her er også et fælles køleskab til rådighed for gæsterne. 

Restaurant

I forbindelse med færdiggørelsen af værelserne, har Benedetta og Piero også indrettet en lille restaurant på stedet. Her serveres typiske toscanske retter med grønsager fra deres egen have og naturligvis med vinen der produceres på stedet. Der serveres en fastlagt 3 retters menu, som enten kan nydes inde i restautanten, eller på den nye overdækkede terrasse.
Da der kun er få værelser til udlejning kan der ikke tilbydes aftenmenu hver aften, men typisk 2-3 gange i løbet af en uge. Der er dog mange andre restauranter i nærheden af Fattoria Benedetta.

Vin produktion

Fattoria Bendetta har ca. 15 hektar tilplantet med vin og gården har været i familiens eje gennem mange år. Nu drives den af de 2 søskende Benedetta og Piero.

Generelt

 

Til værelserne er der lavet små hyggekroge i haven med borde, stole og parasoller. Ydermere kan man bruge den tilhørende pool på 12 x 6 meter, hvor der ligeledes er placeret liggestole og lavet små skyggefulde steder.

 

 

 

 

Fakta - Fattoria Benedetta

Fakta - afstande - indkøb:
Købmand 3 km - Radda in Chianti
Supermarket 14 km - Greve in Chianti
Restaurant 0 km - restaurant på stedet - ellers Radda in Chianti
Bar 3 km
Greve in Chianti 14 km
Siena 35 km
San Gimignano 43 km
Firenze 70 km
Nærmeste lufthavn Firenze 70 km - Pisa 152 km
Dansk/tyske grænse 1600 km
Fakta - feriebolig:
Antal lejligheder/værelser 9
Pool åben 01.05. - 30.09.
Sengelinned inkl.
Slutrengøring inkl.
Vaskemaskine Ja - mod betaling
Tv Ja - satellit
Internet Ja - ADSL-WIFI

Priser - 2019 - OBS pris pr dag.

Dobbeltværelse med morgenmad - se note 1
Uger: Perioder: Pris
14 - 48 30/03 - 30/11 890
suite - 2 pers
Uger: Perioder: pris
14 - 48 30/03 - 30/11 1090

Bed and breakfast (note 1):

Dobbeltværelse med morgenmad. Min. 3 nætter - i juli/august dog min. 5 nætter.


Generelt:

Der kan købes aftenmenu til 20 euro per person, eksklusive vin.

Der er et stort værelse med sovesofa, dog kun beregnet til børn. Benyttes denne sovesofa beregnes 150/per barn/per dag - prisen inkluderer morgenmad.

Ankomst til Fattoria Benedetta skal ske før kl. 18.00 på ankomstdagen.

Turist skat:

Vi skal gøre opmærksom på at i og omkring de større turistbyer i Italien er der nu blevet indført en såkaldt turistskat.
Skatten udgør 1,50 Euro/person/nat i max. 7 dage. Børn under 12 år betaler ikke noget.
Denne nye skat betales direkte til ejeren af Fattoria Benedetta.

Om Toscana Syd

Alternate Text


Denne del af Toscana regnes ofte for det klassiske Toscana - landskabet består af bløde bakker beklædt med vin og olivenmarker, silhuetter af cypresser i lange rækker, og et uendeligt antal smukke byer, ofte anlagt på et højdedrag.

Det sydlige Toscana er rig på kulturhistorie, og har med sine kunstskatte og imponerende bygningsværker, haft stor betydning langt ud over egne grænser.

En ferie her i en villa eller en lejlighed i Toscana, indebærer naturligvis også at man skal udforske det skatkammer der er her, hvad angår mad og vin.

Fra ferien i det sydlige Toscana er der ikke langt til de spændende byer Firenze, Siena, San Gimignano, Volterra og vinbyen Montepulciano.

 

Læs mere