Podere Chianti

FRA
7.450 DKK
/
TIL
13.125 DKK
Bestil denne bolig Forespørg på bolig
antal boliger

5 boliger

antal personer

2 - 5 pers

størrelse af pool

10 x 5 m

Podere Chianti

Podere Chianti ligger i de smukke grønne bakker kun 5 minutters gang fra byen Greve in Chianti, der er hovedbyen i Chianti vinområdet. Fra gårdspladsen og fra den store pool, der ligger oven for gården er der en pragtfuld udsigt både ind over byen og det smukke toscanske landskab fyldt med vinmarker. 

Det er en familieejet gård, der drives af Elena og Luca sammen med hendes forældre og deres søn og hund. De producerer deres egen organiske vin og olivenolie. De laver tre typer af vin: Chianti Classico DOCG, Chianti Classico Riserva DOCG og I.G.T.

Familien  bor selv på ejendommen, der er mange hundrede år gammel. Den blev totalt renoveret i 2007 og indrettet med nogle få og meget smagfuldt indrettede værelser og en lejlighed, der udlejes som ferieboliger. Som gæst på gården får man derfor mulighed for at opleve en levende gård, hvor opgaverne med at passe markerne og afgrøderne i løbet af året styrer, familiens daglige aktiviteter.  

Man kan bestille morgenmad, der serveres i de historiske kældre, og Elena tilbyder desuden endags madlavningskurser - ligesom man naturligvis kan smage og købe deres vine og olivenolie.

Da Podere Chianti ligger centralt i Chianti regionen er det oplagt at bruge stedet som udgangspunkt til også at besøge andre - store som små, kendte som mindre kendte - vingårde i området, og smage på deres vine.

Alt i alt venter der gæsterne en unik oplevelse med en fantastisk bolig og en meget imødekommede og gæstfri værtsfamilie.

 

 Ele - suite til 2 personer 

Suite i to etager. Stueetagen indeholder stue og badeværelse. 1.salen indeholder soveværelse med dobbeltseng.
Lejligheden har TV, aircon og Wi-fi.

Der er ikke noget køkken, men en elkeddel, så man selv kan lave kaffe og te.

 

Vale - suite til 2+2 personer

Suite i 2 etager. Stueetagen indeholder stue med sovesofa til 2 personer og badeværelse. På 1.salen er der soveværelse med dobbeltseng.
Lejligheden har aircon og Wi-fi. 

Der er ikke noget køkken, men en elkeddel, så selv kan lave kaffe og te.

 

Pilu - lejlighed til 4+1 personer

Lejlighed i 2 etager. Stueetagen indeholder stue, køkken, badeværelse og soveværelse med dobbeltseng. På 1.salen er der badeværelse, samt soveværelse med dobbeltseng. Der kan indsættes en ekstra seng i soveværelset i stueetagen.

Serra - suite til 2 personer

Suite på ca 30 kvm i to etager. Stueetagen indeholder stue og badeværelse. På 1.salen er der soveværelse med dobbeltseng.

Suiten har TV, aircon og wi-fi.

Værelse - Loggia

Værelse på ca 20 kvm med dobbeltseng og eget badeværelse.

Der er TV og wi-fi i værelset. Der er ikke køkken, men elektrisk keddel, så man selv kan lave kaffe eller te.

 

 

 

 

 

 

Vinproduktion

Podere Chianti  har ca. 3 ha der er beplantet med oliventræer og vinstokke. Gården drives af tredje generation af familien, og de har fornyet alle vinstokkene i 1999. De sydvendte marker med den mineralholdige jord, giver gårdens vin dens karakteristiske smag.

Gården drives efter organiske principper med respekt for de gamle traditioner.  Resultatet er vinene Chianti Classico DOCG, Chianti Classico Riserva DOCG, I.G.T., en mindre produktion af extra vergine olive oil, samt Mosto Cotto (speciel sirup, der bruges til madlavning).

Vinsmagning

Podere Chianti tilbyder også vinsmagning efterfulgt af en let frokost.

Man starter med et besøg hvor Elena fortæller om de forskellige typer af vin fra regionen - Chianti Classico, Supertoscanere og Masto Cotto ( en slags sirup) - og derefter er der mulighed for at smage deres lokale vine.

Der er et  minimum på 4 deltagere. Arrangementet varer ca. 2 timer og koster €40 per person

Chianti regionen

På grund af den centrale placering af Podere Chianti er det oplagt og meget nemt at udforske Chianti regionen. Det er område med en uforlignelig smuk natur og en masse små spændende landsbyer med cafeer, "osteria" og restauranter der er et besøg værd. Man kan naturligvis også besøge andre gårde og smage deres produkter, hvad enten det er vin, olie eller ost. 

Madlavningskurser

Elena tilbyder på hverdage endages madlavningskurser. På kurserne, der starter kl. 10:30 kan man efter aftale f.eks. lave brød, pasta eller suppe. Alt bliver fremstillet efter familiens gamle opskrifter. Og resultatet af anstrengelserne nydes bagefter ved en frokost efter at deltagerne har været igennem en vin-tur og vinsmagning. Frokosten bliver serveret i restauranten i vinkælderen.

Kurserne, der har en varighed på ca. 4 timer, bliver gennemført ved min. 4 deltagere og koster inklusiv vintur, vinsmagning og frokost €110 per person.

Generelt


Saltvandspoolen ligger på en terrasse overfor og bagved gården. Der er liggestole, parasoller o.l., samt et dejligt græsområde, som man kan boltre sig på. Der er også opstillet borde og bænke, så man kan sidde og nyde sin mad, medens man ser ud over den smukke dal.

Podere Chianti er det perfekte sted, hvis man vil slappe af og forkæle sig selv - og hvis man sætter pris på god vin.

  

 

 

 

Fakta - Podere Chianti

Fakta - afstande - indkøb:
Købmand 1 km
Supermarket 1 km
Restaurant 0,6 km
Bar 1 km
Greve in Chianti 0,5 km
Firenze 25 km
Siena 35 km
Golfbane 20 km
Nærmeste lufthavn Firenze 30 km - Pisa 144 km
Dansk/tyske grænse 1600 km
Fakta - feriebolig:
Antal lejligheder/værelser 5
Antal boliger - bemærkning 4 suiter/værelser + 1 lejlighed
Pool åben 15.05. - 15.10.
El, gas og vand Inkl.
Sengelinned Inkl.
Håndklæder Inkl.
Slutrengøring € 50
Vaskemaskine Ja
Opvaskemaskine Ja
Tv Ja, satellit
Internet Ja
Depositum 200 Euro
Turistskat €1,5 pr voksen person pr dag.

Priser pr. uge 2019 - Podere Chianti

Ele - suite - 2 pers
Uger: Perioder: 2 pers
1 - 52 29/12 - 28/12 7875
Vale - suite - 2+2 pers
Uger: Perioder: 2 pers 3 pers 4 pers
1 - 52 29/12 - 28/12 8530 9190 9850
Pilu - lejlighed - 4+1
Uger: Perioder: 4+1 pers
1 - 52 29/12 - 28/12 15100
Serra - suite - 2
Uger: Perioder: 2 pers
1 - 52 29/12 - 28/12 12800
Loggia - værelse - 2
Uger: Perioder: 2 pers
1 - 52 29/12 - 28/12 6375

Inklusiv:
El, gas, vand, linned, håndklæder, badehåndklæder, vaskemaskine, trådløs internet .

 

Eksklusiv:
Evt. gas til opvarmning af hus.

 

OBS - kortere lejeperiode
Alle boliger kan lejes i min. 3 dage. Kontakt for os for priser herpå.

 

Morgenmad
Kan tilkøbes til en pris af € 5 per person

 

Antal personer:
Bemærk at børn under 2 år ikke tæller med, når man skal udregne prisen som angivet i skemaet ovenfor.

 

Turistskat.
Ejendommen er forpligtet til at opkræve en turistskat på €1,5 pr dag for personer over 14 år

Om Toscana Syd

Alternate Text


Denne del af Toscana regnes ofte for det klassiske Toscana - landskabet består af bløde bakker beklædt med vin og olivenmarker, silhuetter af cypresser i lange rækker, og et uendeligt antal smukke byer, ofte anlagt på et højdedrag.

Det sydlige Toscana er rig på kulturhistorie, og har med sine kunstskatte og imponerende bygningsværker, haft stor betydning langt ud over egne grænser.

En ferie her i en villa eller en lejlighed i Toscana, indebærer naturligvis også at man skal udforske det skatkammer der er her, hvad angår mad og vin.

Fra ferien i det sydlige Toscana er der ikke langt til de spændende byer Firenze, Siena, San Gimignano, Volterra og vinbyen Montepulciano.

 

Læs mere